Rijeka prihvatila, pa potom odbila ponudu za jednog od najboljih igrača

Vešović ipak ne ide u Legiju

Rijeka prihvatila, pa potom odbila ponudu za jednog od najboljih igrača

Crnogorski reprezentativac Marko Vešović će u januaru napustiti Rijeku, što je i više nego izvjesno.

Iako je Vešović bio na pragu prelaska u Legiju iz Varšave, mediji iz regiona pišu da su na adresu Rijeke stigle neke finansijski izdašnije ponude zbog kojih će doći do preokreta.

Legia je za Vešovića nudila 400.000 eura i Rijeka je, navodno, prihvatila to obeštećenje. Međutim, u međuvremenu su za njega došle još neke ponude i to iz Španije, za koje se piše da su duplo veće od one koju je poslao poljski šampion.

Marko Vešović sa Rijekom ima ugovor do kraja sezone i, s obzirom da ga neće produžiti, ovo je prvacima Hrvatske posljednja šansa da nešto zarade odlaskom jednog od svojih najboljih fudbalera.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Vešović je u karijeri odigrao 116 utakmica za Rijeku i postigao je 12 golova, a prethodno je igrao za Crvenu zvezdu, Torino, Budućnost, Speziju...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti