Rijeka prodaje Vešovića Legiji?

Crnogorac na pragu odlaska iz Hrvatske

Rijeka prodaje Vešovića Legiji?

S. Mlaćo

Nogometaši Rijeke sinoć su na svojoj Rujevici savladali Rudeš 3:0, a drugi pogodak postigao je Marko Vešović. Vešović je pružio veoma dobru partiju, a meč protiv Rudeša mogao bi biti njegov posljednji u dresu Riječana.

Naime, Vešović se nalazi na meti poljske Legije, a navodno za njegove usluge zainteresovan je trener Poljaka Romeo Jozak i sportski direktor Ivan Kepčija, koji dobro poznaje kvalitete 26-godišnjeg Podgoričana.

Vešović će na ljeto postati slobodan igrač, pa je i Rijeci u cilju da se transfer ostvari, odnosno da zaradi obešećenje.

"Po informacijama koje ja imam, to je skoro završen posao. Ljudi iz Legije u utorak bi trebali doći na Rujevicu da se to završi", rekao je Vešović hrvatskim medijima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za reprezentaciju Cne Gore Vešović je upisao 15 nastupa uz jedan pogodak, a prošao je i sve omladinske selekcije te zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti