Rijeka se sprema za Evropu: Martić prvi na listi želja

Bh. internacionalac

Rijeka se sprema za Evropu: Martić prvi na listi želja

Ivan Martić u ovom prijelaznom roku mogao bi napustiti redove Hellas Verone. 

Potencijalni bh. reprezentativac sa klupe za rezervne igrače odgledao je završnicu sezone u Seriji A, a nezadovoljstvo ponuđenom minutažom najvjerovatnije će rezultirati odlaskom nakon samo godinu dana. 

Sudeći po pisanju italijanskih medija, Martić problema pri pronalasku nove sredine neće imati, obzirom da je ambiciozno rukovodstvo Rijeke među prvima izrazilo želju da svoje redove pojača sa 24-godišnjim desnim bekom.

Martić je prošle sezone za Veronu odigrao 18 utakmica i pritom upisao jednu asistenciju, a prije dolaska na Apenine igrao je za švicarski St. Gallen.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.