Rijeka sprema veliki transfer

Nikica Jelavić na Rujevici?

Rijeka sprema veliki transfer

Edmir Škorić

Bivši hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić mogao bi biti veliko pojačanje Rijeke.

Na Rujevici spremaju veliko iznenađenje, a dolazak Jelavića bio bi zaista spektakularan.

Jelavić je trenutno u kineskom drugoligašu Beijing Renheu, a kao svoj glavni adut vidi manjak sportskog motiva.

''Postoji opcija da ćemo ići prema tome. Vidjet ćemo, nije to neka lagana stvar. Nikica je cijelu karijeru igrao na nekim puno većim iznosima od onoga što možemo ponuditi, ako bude neki sportski motiv, onda nam se putovi mogu poklopiti. Realno, odlučiti ne mogu financijski motivi nego samo sportski'', rekao je direktor Rijeke Ivan Mance za Sportske novosti.

Jelavić je u Hrvatskoj igrao za Hajduk, a u bogatoj inostranoj karijeri nastupao je za Rapid Beč, Glasgow Rangers, Everton, Hull City, West Ham i Beijing u čijem dresu je dao 15 golova na 29 mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti