Rijetkost je, ali se dešava: Crystal Palace šalje kapitena na posudbu
(Foto: EPA)

Puncheon odlazi

Rijetkost je, ali se dešava: Crystal Palace šalje kapitena na posudbu

M. Šljivak

Ekipa Crystal Palacea odlučila se na zanimljiv korak.

Menadžer ovog tima Roy Hodgson u novoj sezoni Premiershipa neće računati na kapitena tima Jasona Puncheona i on će do kraja ovog mjeseca biti poslat na posudbu.

Puncheon je propustio većinu prošle sezone zbog teške povrede koljena koja ga je zadesila u decembru 2017. godine protiv Manchester Cityja. Sa treninzima je počeo u maju, ali pravu formu još nije uhvatio.

Zbog toga je Hodgson odlučio da ga pošalje na posudbu. Sam igrač je odlučio da je tako najbolje i iako je prava rijetkost da kapiten ode na posudbu, sada je to više nego dobro za 32-godišnjeg fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U odsustvu Puncheona traku oko ruke u londonskom timu nosio reprezentativac Srbije Luka Milivojević.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi