Zaha produžio vjernost Crystal Palaceu

Ništa od transfera

Zaha produžio vjernost Crystal Palaceu

Iako se očekivalo da bi mogao napraviti transfer, Wilfried Zaha će, ipak, ostati u Crystal Palaceu.

Kao timovi koji žele dovesti Zahu u svoje redove spominjali su se Chelsea i Tottenham, međutim ovaj 25-godišnji ofanzivac na kraju će ostati u Crystal Palaceu s kojim je produžio ugovor do 2023. godine.

"Izuzetno sam zadovoljan. Želio sam da završim priče oko ugovora što prije i sad je to završeno. Mogu da se fokusiram na sezonu", kazao je reprezentativac Obale Slonovače, prenose otočki mediji. 

S druge strane, zainteresovani klubovi nisu bili spremni da plate visokih 75 miliona eura koliko je Crystal Palace tražio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaha je za Crystal Palace dosad odigrao skoro 300 zvaničnih utakmica, postigavši pritom 44 pogotka uz 55 asistencija, a jedno vrijeme je igrao i za Cardiff te Manchester United.

Promo

Top Komentari

ja224
hahahahaha 75 miliona a npr Pjanić 80 mil
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi