10

Komentari (10)

BaboBih
I igrat ce mo praznih tribina :(
Alpasinacxx
Selektori se boje ukazati šansu igračima naše lige kao da šugu imaju. Možda baraž nije idealna prilika, ali Cimirot, Duljević, Sarić, ranije Berberović, Muratović, Višća... Svi dobija li priliku tek kad su otišli u prosječne ekipe drugih liga. Sumnjam da su prekonoći podigli kvalitet svojih igara. Ubjeđen sam da su Rahmanović, Štilić trenutno puno korisniji od Duljević i Sarića
Lukamarinsek
Mujakic,Serbecic, Bilbija, Tatar, Stilic, Ramovic, Piric to su igraci koji trebaju biti prije pojedinaca koji u svojim klubovima Ne igraju vec 2-3 mjeseca. Ovo sto je on uradio je samo da zadovolji malo javnost on ako ostane selektor u kvalifikacijama nece zvati nikog ko i svi ostali
brill
Kako pametujete svi u p.m. sve vrhunski treneri... truhla zemlja, truhli ljudi... niko nikakvu podrsku da da...
Kasikara
Nek je Anel Sabanhadzovic statua i parmajk na spisku a vrhunski tehnicar Semir Stilic u najboljim godinama nije ..ma bjezite gubimo Evro ..
Chwilla
Bitno je da se zovu igraci iz tih jacih liga, koji su upisali minute jedino na treningu! Tipa saban, duljevic itd. Pa duljevica nema ni na tribinama a ni saban nema nista bolji status. Cista menadjerska posla.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti