Rivaldo govorio o Barceloninoj sramoti, legendarni Brazilac pogodio u srž

Svojevremeno nastupao za Katalonce

Rivaldo govorio o Barceloninoj sramoti, legendarni Brazilac pogodio u srž

A. Čaušević

Rivaldo je jedan od rijetkih igrača koji su kao članovi Barcelone uspjeli osvojiti Zlatnu loptu. 

Barcelona je sinoć doživjela pravu sramotu. Katalonci su u četvrtfinalu Lige prvaka izgubili od Bayerna sa nestvarnih 8:2.

Barceloninu bruku za sva vremena komentarisao je i Rivaldo, legendarni Brazilac koji je dres ovog kluba nosio od 1997. do 2002. godine.

Klub s Nou Campa je proteklih godina potrošio ogroman novac na pojačanja koja nisu to bila na terenu. O tome je govorio i Rivaldo.

"Neymar je igrač kakav treba Barceloni, ima jak mentalitet i nije mu važno što igra s Messijem, za razliku od drugih koji se osjećaju postiđenim i ranjivim pored Messija."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Problem Barcelone je ovih godina su dovedena pojačanja. Uvijek su koštali puno novca, a na terenu nisu pravili razliku", poručio je Rivaldo.

Za Barcelonu slijedi period neizvjesnosti jer će rukovodstvo osim novog trenera morati napraviti i velike rezove u igračkom kadru.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PeppermintSA
Niko nije iritantniji od Brazilaca koji komentarišu Brazilce. Misle da fudbal počinje i prestaje s njima.
5 0
Arnel925
Sve sto su kupili zadnje 4 godina su bili katastrofa igrači. Onaj crnjo Dembale, Grizmann, Turan, De Jong, Vidal, Boateng, itd. Transferi nula ili prosjek
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi