River ili Boca?
Koji god tim dođe do trofeja sigurno je da će im on imati najveći značaj u klupskoj historiji. Nije mala stvar srušiti najvećeg rivala na putu ka kontinentalnoj tituli (Foto: EPA)

Ko je favorit u velikom derbiju?

River ili Boca?

Midhat Šljivak

Svijet fudbala sutra će biti okrenut prema Buenos Airesu i uzvratnom meču finala Copa Libertadoresa između argentinskih velikana River Platea i Boce.

Po prvi put u historiji dva najveća argentinska kluba igraće za titulu prvaka Južne Amerike, te će im ovo sasvim sigurno biti najveći duel u historiji.

Prvi meč na La Bomboneri završen je bez pobjednika (2:2). Srećom po ljubitelje fudbala golovi u gostima ništa ne znače u ovom takmičenju, pa će sutra sve krenuti ispočetka.

River je u ovom meču favorit. Kladionica MOZZART na pobjedu ovog kluba nudi kvotu 2.30, ali mnogo je atraktivnija kvota na pobjedu Boce.

Mnogi kladioničari su uvjereni da će i ovaj duel završiti remijem. MOZZART je ponudio također jako dobru kvotu na ovaj ishod koji bi se vrlo lako mogao na kraju i dogoditi.

Također, ponuda MOZZART-a na ovaj meč je zaista široka. Pred samu utakmicu ona će biti još i veća, pa će svako moći da odigra ono šta želi i prema osjećaju, kako je i najbolje u ovim slučajevima.

Meč River - Boca igra se u subotu od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi