Ni igrači Rivera ne mogu da vjeruju kako su prošli u nokaut fazu Copa Libertadoresa
Foto - EPA

Nevjerovatan rasplet

Ni igrači Rivera ne mogu da vjeruju kako su prošli u nokaut fazu Copa Libertadoresa

M. Šljivak

River Plate poražen je na svom terenu od Fluminensea sa 3:1 u 6. kolu Copa Libertadoresa, ali je argentinski velikan uspio da prođe u nokaut fazu takmičenja.

Što će igrati među 16 najboljih timova Južne Amerike igrači Marcela Gllarda moraju zahvaliti nestvarnim promašajima ekipe kolumbijskog Juniora u duelu protiv Santa Fea.

Nestvarno je šta su igrači Juniora promašivali u ovom susretu. Pogađali su prečke, stative, nisu zabijali zicere i na kraju je meč završen bez golova (0:0).

Treba svakako istaći i da je Santa Fe imao dobre šanse da zabije gol. Ni oni nisu bili precizni i nevjerovatno je da je ovaj meč završen bez golova.

Na kraju slavi River Plate. Argentinski velikan je prošao dalje iako su imali ogromnih problema sa virusom, a Junioru je trebao samo jedan gol da prođe u narednu rundu.

Kolumbijski tim takmičenje nastavlja u Copa Sudamericana i ko zna, možda će im se ovi promašaji negdje i vratiti.

Pogledajte šta su sve igrači Juniora promašili u ovom susretu.

Treba svakako istaći da je prvo mjesto u grupi D zauzeo Fluminense sa 11 osvojenih bodova, River ima devet, Junior 7, a Santa Fe tri boda.

Top Komentari

RASanticeva
Kako ikako mogu dva tima iz iste države igrati u grupnoj fazi to mi nikako ne ide u glavu jer su Atletico Junior i Santa Fe oba iz Kolumbije
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi