Fudbaler Arsenala presadio kosu, a njegovi rezultati su mnoge ostavili bez teksta

Zahvat prošao savršeno

Fudbaler Arsenala presadio kosu, a njegovi rezultati su mnoge ostavili bez teksta

Endin Čaušević

Presađivanje kose postalo je pravi hit među fudbalerima širom svijeta.

Mnogi poznati fudbaleri odlučili su se na presađivanje kose, a među prvima koji je to uradio bio je Wayne Rooney.

Prije nekoliko mjeseci e na istu stvar odlučio se i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je svoj zahvat uradio u jednoj privatnoj klinici u Madridu.

U centru pažnje zbog presađivanja kose našao se defanzivac Arsenala, Rob Holding, kojem je ovaj zahvat očito prošao savršeno.

Holding For England – Up The Arsenal

Holding je počeo gubiti kosu prije nekoliko godina, a prethodnih godina šišao se "na nulu". No, kada se jednog dana pojavio na treningu nakon presađivanja kose svi su ostali bez riječi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Image

Presađivanje kose je itekako uspjelo za defanzivca Arsenala, a javnost je bila u šoku kada se pojavio po prvi put u javnosti i pokazao kako njegova kosa danas izgleda.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Windy
izgled ne rezultati hahha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi