Robben i Rafinha u Bayernu i sljedeće sezone

Zvanično produžili ugovore

Robben i Rafinha u Bayernu i sljedeće sezone · Zvanično

Nakon što je prije nekoliko dana Bayernu vrijednost produžio Franck Ribery, danas su to isto učinili Arjen Robben i Rafinha.

Bavarski klub je na zvaničnim stranicama saopštio kako su Robben i Rafinha potpisali nove ugovore i da će stanovnici Minhena biti još godinu dana, što je svakako velika vijest za sve Bayernove navijače.

"Presretni smo što smo produžili ugovore dvojici igrača koji su veoma zaslužni za napredak kluba. Obojica će imati važnu ulogu u timu naredne sezone", izjavio je sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Robben je u Bayernu od 2009. godine kada je stigao iz Reala. U međuvremenu je s Bavarcima osvojio sedam naslova prvaka Njemačke, četiri kupa, a 2013. je svojim golom odveo Bayern do naslova u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S druge strane, Rafinha je u klub stigao 2011. godine i osvojio je jednu ligu i kup manje.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi