Robben karijeru nastavlja daleko od Njemačke?

Vjerovatno odlazi u Japan

Robben karijeru nastavlja daleko od Njemačke?

Holandski fudbaler Arjen Robben odlučio je da će na kraju ove sezone napustiti redove Bayern Minhena.

Podsjetimo, on je u klub stigao na ljeto 2009. godine iz Real Madrida, a obzirom da danas ima 35 godina jasno je da je došlo vrijeme za rastanak.

Iako se mislilo da bi Robben mogao u penziju, Sky Sport prenosi kako će karijeru ipak nastaviti i to u redovima japanske ekipe FC Tokyo.

Japan je očigledno postao vrlo zanimljiv za evropske veterane pa tamo trenutno igraju zvijezde kao što su Andres Iniesta ili David Villa, a uskoro bi im se trebao pridružiti i Robben.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Robben i ove sezone igra na vrlo dobrom nivou u dresu Bayerna pa je u 15 mečeva postigao pet golova uz dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi