Robben ljut: To su laži, nikada to ne bih napravio
Foto: EPA

Demant Holanđanina

Robben ljut: To su laži, nikada to ne bih napravio

E. Škorić

Holanđanin Arjen Robben tvrdi da je izmišljena njegova izjava o Carlu Ancelottiju.

Jučer su mnogobrojni inostrani mediji objavili Robbenovu izjavu u kojoj kaže kako su treninzi u mladom timu njegovog sina jači od onih koje je sam imao kod Carla Ancelottija.

Međutim, ubrzo je stigao demant, Robben tvrdi da to nikako nije istina i da nikada ne bi mogao nešto tako da kaže o svom bivšem saigraču ili treneru, a uistinu je bilo za nepovjerovati da je uputio onakve gnusne riječi prema čovjeku kakav je Ancelotti.

"Ma dajte, to je potpuna laž. Nema šanse da sam to rekao. Nikada ne bih dozvolio da na ovaj način razgovaram o nekom svom bivšem saigraču ili treneru. Nevjerovatno je šta sve ljudi objavljuju", kazao je Robben.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mada, nije tajna da Ancelotti nije bio omiljen među mnogim, posebno iskusnijim prvotimcima Bayerna, pa je poslije teškog poraza od PSG-a Italijan smijenjen, a Bavarci još čekaju na novog trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi