Robben nasmijao sve brutalno iskrenom izjavom o Ancelottiju

Spomenuo i sina...

Robben nasmijao sve brutalno iskrenom izjavom o Ancelottiju

Holandski fudbaler Arjen Robben javno je progovorio o Carlu Ancelottiju nekoliko dana nakon što je Italijan dobio otkaz u Bayernu iz Munchena.

Iskusni krilni napadač Bayerna je pred novinarima rekao da su Ancelottijevi treninzi bili toliko lagani, da čak i njegov mali sin ima zahtjevnije treninge u dječijoj ekipi.

Koliko god ova izjava bila smiješna svima koji su je pročitali, ona jasno potvrđuje da ima istine u onome što je danas pisao Kicker, a to je da je Ancelotti forsirao prelagane treninge koji su za Bayernove zvijezde bili 'mačji kašalj'.

Upravo je Robben bio jedan od petorice pobunjenika protiv 58-godišnjeg Italijana, uz Francka Riberyja, Matsa Hummelsa, Jeromea Boatenga i Thomasa Mullera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Robben i Ancelotti nisu bili u dobrim odnosima za vrijeme Italijanovog boravka na klupi Bavaraca, što se moglo vidjeti u Parizu. Robben je prilikom izlaska iz igre odbio pružiti ruku Ancelottiju, čime je na najjednostavniji način zapravo i pokazao šta misli o ovom treneru. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi