Robben molio suca da ne isključi protivničkog igrača

Zanimljiva scena sa Allianz Arene

Robben molio suca da ne isključi protivničkog igrača

Fudbaleri Bayern Minhena sinoć su na domaćem terenu porazili ekipu Schalkea sa 3:0 u okviru četvrtfinala Kupa Njemačke. 

Bayern je bio zaista dominantan na ovom meču te su riješili pitanje pobjednika već nakon 30-ak minuta kada su stekli prednost od tri gola razlike.

Navijači na Allianz Areni vidjeli su i jednu veoma zanimljivu scenu tokom drugog poluvremena, a glavni akter je bio Holanđanin Arjen Robben.

Sudac je pokazao drugi žuti, odnosno crveni karton, Holgeru Batstuberu koji je na posudbi u Schalkeu iz Bayerna, a Robben je prišao sudiji da ga zamoli da ne isključi Badstubera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Da li stvarno moraš da mu pokažeš drugi žuti karton? On to ne zaslužuje, posebno ne na svom stadionu", rekao je Robben sudiji koji je ipak ostao dosljedan svojoj odluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi