Robben: Više bih volio da igramo protiv Leicestera

Holanđanin pred večerašnji meč

Robben: Više bih volio da igramo protiv Leicestera

Holanđanin iz redova Bayern Minhena Arjen Robben više bi volio da njegova ekipa u osmini finala igra protiv Leicester Cityja, nego protiv Arsenala.

Bayern i Arsenal će večeras, po ko zna koji put, odmjeriti snage u Ligi šampiona, a njihovi česti mečevi počeli su smetati i Robbenu. Naime, on poručuje da bi volio igrati protiv ekipe protiv koje do sada nije imao priliku da igra.

Jedna od tih ekipa je baš aktuelni šampion Engleske, Leicester City. 

"Više bih volio da igramo protiv Leicestera. To je drugačije. Ne lakše ili teže, nego drugačije. Ako imate priliku birati, onda bih to izabrao. Ovog puta nisam rekao 'Idemo ponovo izvući Arsenal'. Volim, kao fudbaler, da igram protiv ekipe protiv koje do sada nisam imao priliku igrati", rekao je Robben.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iako je Leicester još uvijek aktuelni prvak Engleske, ove sezone igraju katastrofalno tako da bi sigurno olakšali posao Bayernu u ovoj fazi takmičenja. Podsjetimo, Lisice će u osmini finala igrati protiv Seville.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi