Zna se ko je sinoć javio novinarima da je Bayern prodao Lewandowskog

Poljak ide u Barcelonu

Zna se ko je sinoć javio novinarima da je Bayern prodao Lewandowskog

Endin Čaušević

Robert Lewandowski će prema svemu sudeći karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Fudbalska javnost sinoć je u ponoć počela da bruji o tome da je transfer Lewandowskog konačno završen, te da je Bayern pristao prodati poljskog napadača.

Skoro svi ugledni fudbalski novinari su potvrdili da je Bayern prihvatio ponudu Barcelone i da će Lewandowski ispuniti svoju veliku želju i zaigrati u dresu katalonskog kluba.

Očekuje se da Lewandowski sutra doputuje u Barcelonu, a za ponedjeljak su zakazani ljekarski pregledi i zvanično predstavljanje velikog pojačanja na Camp Nou.

Također, njemački mediji objavili su da je upravo agent poljskog napadača Pini Zahavi bio taj koji je sinoć svim značajnijim novinarima javio da je transfer dogovoren i da je Bayern konačno pristao da proda Lewandowskog.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Već sada je jasno da će Barcelona za Lewandowskog platiti fiksno 45 miliona eura, dok će preostalih pet miliona eura biti isplaćeno kroz nekoliko bonusa.

Lewandowski će s Barcelonom potpisati trogodišnji ugovor s opcijom da saradnju produže na još godinu dana. Uslovi ugovora Lewe i Barcelone dogovoreni su navodno još prije dva mjeseca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije