Ni slutio nije šta će ga dočekati: Lewa se vratio na teren, a nakon utakmice hladan tuš

Ogromne kritike za Poljaka

Ni slutio nije šta će ga dočekati: Lewa se vratio na teren, a nakon utakmice hladan tuš

Eldar Ganibegović

Iako se to očekivalo tek za šest dana u El Clasicu, na teren se Robert Lewandowski vratio sinoć. Nije se baš proslavio. 

U okviru 25. kola španske Primere Barcelona je sinoć s minimalnih 0:1 slavila u Baskiji kod Athletica.

Gol vrijedan tri boda postigao je u prvoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena Raphinha na asistenciju Busquetsa.

U ovoj utakmici se nakon povrede na teren vratio poljski napdač Robert Lewandowski, no nije prikazao Bog zna kakvu igru i nakon utakmice dočekao ga je hladan tuš.

Kapiten reprezentacije Poljske ponovo je kritikovan od strane medija, te skoro niko nije zadovoljan formom u kojoj se on trenutno nalazi.

"Ne želim biti kontroverzan, ali Robert Lewandowski u sadašnjoj formi jednostavno je samop veliko ime. On bi se prvi promijenio da nije stečenog statusa. Za sada prvi rasipa akciju i drži predavanja kolegama. Više smeta nego što pomaže. Pomalo tužno", napisao je Michal Mitrut, komentator Canala+.

Oglasi

"Kada je posljednji put Robert Lewandowski bio u tako lošem stanju? U posljednje vrijeme izgleda kao sjena samog sebe", mišljenja je Dawid Krol iz Viaplaya.

[twitter]https://twitter.com/DKrl91/status/1635029695761887234?s=20[/twitter]

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Postigao dva gola u zadnjih devet ligaških nastupa. Plus promašen jedanaesterac, plus crveni karton. Robert Lewandowski, blago rečeno, nije u najboljoj formi", ističe je Wojciech Papuga iz TVP Sporta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi