Lewandowski razočarao navijače Bayerna pred okršaj protiv PSG-a

Neće igrati ni u revanšu

Lewandowski razočarao navijače Bayerna pred okršaj protiv PSG-a

Endin Čaušević

Bayern večeras na svom terenu igra protiv PSG-a prvi meč četvrtfinala Lige prvaka.

Revanš utakmice četvrtfinala igraju se već naredne sedmice i jasno je da su evropski klubovi u zaista žestokom tempu ove sezone.

To je koštalo i Roberta Lewandowskog koji se povrijedio na utakmici reprezentacije Poljske i večeras neće igrati protiv PSG-a što je zaista veliki udarac za Bavarce.

No, Lewa je pred početak večerašnje utakmice još jednom razočarao fanove jer je potvrdio da neće biti spreman ni za revanš utakmicu koja se narednog utorka igra u Parizu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Lewandowski je ove sezone daleko najbolji igrač Bayerna jer je u svim takmičenjima na 36 mečeva zabio čak 42 gola.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ha ha ha, ha ha, gdje ste Bavarci ???? Ode Psg u polufinale..
0 3
Barca.forever
neće ni to pomoći P$G-u
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi