8

Komentari (8)

krems_krems12
**** od nagrade!!!
Rodjeni66
Najbolji igrac za ovu godinu je Benzema,kakav Mesi ili Lewa
user1607499935
Isto mislim da je Lewa zasluzio da uzme radi prosle godine, ali ako samo pogledate individualne statistike, Messi je opet najbolji ove godine. Lewa je bolji bio jedino po golovima. Zakinuti jesu i Ribery i Sneijder zbog Messija i Ronalda, ali je zakinut i Messi kad je Modric osvojio i bar jednom kad je uzeo Ronaldo, ako cemo gledat individualne statistike.
krems_krems12
Prijatelju ti ocigledno ili nemaa pojma ili gledas neki drugi sport. Messi je prosle i ove godine bolji od Lewandowskog samo po broju povreda i mozda je bolji po broju zutih kartona.
user1607499935
Krems, u cemu je lewa bolji od njega osim po golovima?
tip
Prvi covjek France Footballa? Kao da se radi o prvom covjeku ne znam ti kakve organizacije a ne o nekakvim novinama.
lega
Iskreno nije je zaslužio ni ove godine, znam da će sad mesijovi fanovi baš minuse ali nije me baš mnogo briga u vezi toga
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.