"Ne znam kako su se osjećali igrači Sarajeva..."

Bilo je burno na kraju meča protiv Slobode

"Ne znam kako su se osjećali igrači Sarajeva..." · Intervju

A. Čaušević

Sarajevo je napravilo veliki korak nazad u odbrani titule. Protiv Slobode je u blijedoj partiji Bordo tim osvojio samo bod. Završeno je 0:0. 

Sloboda je s druge strane odigrala odličan meč. Zasluženo se u Tuzlu vratila s bodom, a mogla je i s punim plijenom obzirom na nekoliko vrlo dobrih situacija u drugom poluvremenu.

"Mislim da smo u prvom poluvremenu malo podbacili, ali smo u drugom pokazali da se možemo nositi s ekipom poput Sarajeva. Imali smo tri, četiri situacije da zabijemo gol, nekada je falila mirnoća, nekad nekoliko centimetara. Ali možemo biti zadovoljni igrom i rezultatom", kazao je Robert Mišković na početku razgovora za SportSport.ba.

Mišković je na terenu proveo desetak minuta. Bio je i među "učesnicima" naguravanja nakon posljednjeg sudijskog zvižduka Ermina Sivca. Bilo je napeto, naguravanja između igrača, svađe i žestokih rasprava...

"Malo se zakuhalo što se nekad dešava u fdubalu gdje je ulog veliki i gdje ima toliko emocija i svega toga. Mislim da su to stvari koje se nekad dešavaju na terenu i neka to onda ostane na terenu."

Oglasi

"Ne znam kako su se igrači Sarajeva osjećali, niti ne bih ulazio u to. Nas kao ekipu ne zanima ko je s druge strane, mi uvijek želimo dati 100 % i ostaviti srce na terenu. Rezultat nekad nagradi, nekad ne."

Sloboda je već ranije prebrodila brige oko opstanka, a na Koševu je potvrdila dobru formu četvrtim uzastopnim mečom bez poraza.

"U dobrom smo ritmu. Dobro treniramo, pa se to sad i vraća rezultatima. Cilj je bio opstanak u Premijer ligi, to smo ostvarili i jako mi je drago. Drago mi je što sam zabio i gol te se nadam da će još koja lopta ući u gol u ova tri kola."

Robert Mišković
Robert Mišković FK Sloboda FK Sloboda Pozicija: MF

Statistika

0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
13 nastupa
8 kao starter
1 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
2 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mišković je mrežu zatresao u prošlom kolu protiv Olimpika. Na Tušnju je na posudbi iz Osijeka gdje se planira i vratiti.

"Planiram povratak u svoj klub Osijek i nadam se da ću dobiti priliku i opravdati dobijeno povjerenje. Ali kao što se zna nogomet je nepredvidljiv i može se svašta desiti pa tako i ostanak u Slobodi. Sve u svoje vrijeme", kazao je Mišković za kraj.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Igrace nase zaboli kita ocigledno,jer po onome jucer vidim da je njima sbejedno osvojili ili ne,bitno je da je njima 10 milja leglo na racun...Cast Kovacevicu,Oremusu,Dopvcu,Milicevicu,Djokanovicu i Fanimu.Jedini koji svaku utakmicu srcem igraju za klub,ostalima samo prolazna stvar Sarajevo
7 0
lalinjo
Igrace Sarajeva treba opaliti po džepu obzirom na važnost utakmice,kako imaju premiju za pobjedu tako ih treba kazniti za nekvalitetan pristup u ključnoj utakmici..trener nema nikakve veze sa time i najmanje je kriv
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi