Varnice na Koševu po završetku utakmice, Hebibović u krupnom planu

Šta je prigovorio igračima Slobode?

Varnice na Koševu po završetku utakmice, Hebibović u krupnom planu

E. Škorić

Nogometaši Sarajeva propustili su priliku da preuzmu vrh tabele, pošto su na Koševu odigrali samo 0:0 s ekipom Slobode.

Rasterećeni gosti iz Tuzle uspjeli su da sačuvaju mrežu protiv aktuelnog prvaka i jednog od glavnih kandidata za titulu.

Sloboda nije imala rezultatski imperativ nakon što je u prošlom kolu osigurala opstanak u ligi, ali svejedno je željela neporažena otići iz glavnog grada, što je na kraju i uspjela.

Nakon što se završila utakmica u kojoj su mreže mirovale iako je viđen veliki broj šansi, naročito u drugom dijelu, došlo je do određenih čarki na terenu između igrača, a domaći nogometaši imali su šta da prigovore gostima iz Tuzle.

Nismo baš sigurni šta im tačno prigovaraju i zbog čega sve ovo, ali u svakom slučaju, nešto što nikom ne treba. Ono što je sigurno, Sarajevo je u teškoj poziciji iako je trenutno na "živoj" tabeli lider s bodom prednosti u odnosu na Borac.

Podsjećamo, Borac od 20 sati u Banjaluci igra derbi protiv Zrinjskog i ako ostane neporažen, vraća se na vrh tabele.

Oglasi

Ne pamti se kraća press konferencija na Koševu

Tih 0:0 itekako je frustrirajuće za Vinka Marinovića i njegove igrače, jer je time klub sebi zakomplikovao stvari pred odlučujući čin u borbi za titulu.

Zaista loša predstava Sarajeva danas, a bordo tim se još od zime pati i nije ni približno kvalitetno kao u prvom dijelu sezone, kada je i došlo do devet bodova prednosti u odnosu na rivale.

"Mislim da danas nismo zaslužili da pobijedimo. Igrali smo bez energije. Morate dati mnogo više kada se borite za titulu i prvo mjesto. Slobodi čestitam na osvojenom bodu", rekao je Marinović, dodavši:

"Moja je odgovornost jer sam ja trener".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ne pamti se kraća press konferencija na Koševu, a ništa duže izlaganje nije imao ni trener Slobode Mladen Žižović, koji je kazao da je njegov tim po prikazanom zaslužio da ostane neporažen.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Kad navijaci Sarajeva kazu steli se Borcu ovo ono a ne gledaju da njihov tim prokocko 13 bodova na polusezoni su imali 9 bodova gazili su sve i niko nije piso steli se Sarajevu. Onda drugi dio sezone prodaju dva najbolja igraca biljeze katasteofalne rezultate gube kljucne tekme i sad im svak kriv odma steli se ovome steli se onome a sve je u njihovim rukama bilo. To je isto kao i kod Atletoca ako slucajno nebi bili prvaci ko ce im biti kriv vec sami sebi i oni su imali 13+ bodova
25 4
Tito1
ovaj seljačić sa kapitenskom trakom iz Slobode je provocirao...vidi se na snimku kako se hinjski smije.
7 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi