30

Komentari (30)

svasta
Kako vam nije jasno zasto su ostavili Prosineckog?! Pa zato sto ga placaju u cevapima, sljivovici,bonovima, operisu ga i to mu sve odbiju na kraju!
Benjamingst
Robi bravo uradio si ono sto su ocekivali od tebe da BiH kroz kvalifikacije ne ode na EP sad su ti dali da kroz baraz BiH ostavis kuci.... Savez radi ono sto Covic I Dodik rade protiv BiH.
dadopd
Sramota sta rade Begic i ostali sve smo utakmice napolju izgubili.
zigzag
Sad kad vam treba neki pozitivni kick, promjena, nova energija, malo optimizma dogodi vam se ovo (ako bude službeno). Pozdravite se i s baražom. On nije lik koji može podignut ekipu da odigraju 2 vrhunske tekme u 5 dana
Eldar666
Ti bi vodio dobro ekipu siguran sam #LIGANACIJA
zigzag
To nije bitno. Žuti nije kapacitet. Ne treba bit Ferguson da bi to zaključili. A šta je tebe to pogodilo u komentaru Eldare. Kažem ti, nećete se dobro provest u baražu s njim
Pa kako rece Miske ostanak Prosineckog kao selektora reprezentacije BiH je veliki skandal, kako vidim Miske je apsolutno upravu i trebamo podrzati Misketa.
Kralj_Tvrtko
Ovoga ne mogu ni štapom otjerati
Dena33
Hocemo Mehu Kodru !!
bistrik87
nek ide on, i nek idu pola repke, jest robert kriv al nije kriv zato sto neki igraci dodju ovdje da obidju familiju a ne da igraju fudbal, amaterski igraju za repku, a za klub bi svoj dali i krvi, al greska je i drzave, nece niko djabe igrat, trebaju ih pogurat i sa parama
djdushsjaksisixzhsnw
brate prosinecki je oke al savez napolje ne prosinecki
Fce
Mjesecna plata od 30 000km ne ispusta se tako lako sa poslom koji radi 15 radni dana godisnje
bhodzic
Upravo je sada najbolji trenutak da se, ako želimo kroz baraž ići na EP, smijeni selektor i postavi novi, koji bi kroz ove dvije zadnje utakmice i nekoliko prijateljskih uigrao ekipu. Robert je ispucao sve svoje prilike i treba mu se zahvaliti. Ovo šta IO NSBIH radi je klasično pi*anje po nama navijačima i simpatizerima reprezentacije. SAVEZ NAPOLJE!!!
bhodzic
Da još dodam samo ovo: Ostavljanje Prosinečkog na klupi znači samo jedno: Da će on voditi reprezentaciju i u ciklusu kvalifikacija za SP, druge logike nema.
teddy sheringham
Slažem se. Timing idealan. Imao bi ove dvije tekme da uigra ekipu za baraž. Ali u Savezu sjede bezmudi likovi.
BobPaisley
...ovo je dobra odluka,ne bi bilo pametno sada nekog novog dovoditi ko dovoljno ne poznaje ekipu...neka odradi kvalifikacije i baraz do kraja...ako je mutavi Bazdarevic sa duplo boljom ekipom mogao upropastiti dva kvalifikaciona ciklusa,neka i ovaj upropasti jedan...
BobPaisley
...pa upropastio ga je vec ako se ne varam???...baraz je izborio i neka dovrsi...ako ne uspije neka ide...
Gari Garinča
Sapunica se nastavlja sa nesretnim zavrsetkom. BiH se nece plasirati na Euro. Volio bih da nisam u pravu.
kokoz
Sa ovakim savezo necemo nista napravti gubimo dobre igrace iz dijaspore. Mi bi dali sve za novac ove kvalikfacije smo Fincima prodali, na kraju ce samo ostati sramota od Reprezetacije.
tbra
pa mijenjajte glupani dok ima vremena i nade za baraž
konjnakvadrat
Bez komentara, nisam ni za, ni protiv, a i ko da ga sad zamijeni?
adaStolac
Bojkot, prazne tribine, ili prekidat utakmice dok im iz guzice neudari u glavu. Kazne savezu ionako nisu bitne, nista oni novca neulazu u bh fudbal Ostavka svih clanova sa predsjednikom, u savez dovest samo ljude iz struke. Misimovic, Barbarez, Sliskovic, Susic..
Chupy
Ne mogu da vjerujem da igramo toliko TOPLO-HLADNO. Protiv Italije smo izgledali kao renomirana svjetska ekipa. Protiv Grcke kao skupina amatera koja je dosla mahmurna na utakmicu. Ne mogu da vjerujem koje oscilacije. To je sve do GLAVE svakog igraca pojedinacnoa isto tako pristup selektora ka igracima, zatim taktici itd itd Al smo o'šli u racku krasni.
Bulle
Finska ce izgubit od Lihtenstajna i Grcke i mi cemo sa dvije pobjede lagano na Euro :)
Rajvosa2019
Na dobrom putu ???? Da mi je samo znati kakve derivate oni u savezu koriste , da ija probam / nemaju rjesenja niti ideja - nikad gore nismo igrali
jassony
ubleha ko i citav savez
tbra
E posrali ste nam se u usta. Katastrofalna odluka, nakgori trener u historiji nase repke sa najgorom igrom i rezultatima.
kajzerfrancbekenbauer
uziva dobrotu boli ga kobas
Goal22
Haha, ma hajde kad je sve u ku r c u nek je i reprezentativni fudbal :D
BOSANAC123456
Nije dao otkaz protiv finske već protiv armenije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti