23

Komentari (23)

izvoristine
Kako mogze igrati igraci iz druge lige a iz prve ne mogu. Najmanje 5 igraca ovdje se nalazi nezasluzeno i namjestaljkom kako bi se bolje prodali.
mostarac1964
Gdje mu je Kodro u napadu
mirza24
Cuj Loncar i Kovacevic dva kloca
BeHaudin
Mislim da je mali Sanjin Prcic zasluzio da igra u reprezentaciji ! Pa gleda li iko tog momka , zar da takav moderan igrac koji igra standardno u ligi petice, ne bude pozvan i uz Pjanica i Besica igra na sredini ???
Sanjin Prcic je dobiao toliko mnogo sansi za reprezentaciju BH i sve ih je prokockao, dakle po meni Prcic je zavrsio sa BH reprezentacijom za uvijek.
Mica
Hajrovic najbolji danikako neigra nesmije picka od djeke zvat jebote loncar cimerot.bajic,zukanovic i sunjic konj.dabogda izgubio obe pate smjenili hinjo.
Hajrovic je promijenio dosta ekipa i jedino se je uspio nekako skrasiti u Dinamu iz Zagreba, ipak Hajrovic nije za BH reprezentaciju, jedino mogu reci hvala njemu sto je dao onaj gol protiv Slovacke.
Saad
Ko ti Loncara uvali jebo te on
Nikada nisam cuo za ovog Loncara, cim ja nisam cuo za njega, onda mogu misliti koliko on vrijedi.
Who am i
Šta bi sa žalbom za pjanića niko ništa ne obavještava
Keno
Ima brate pogledaj malo bolje, bas Prosinecki pricao o toj temi
SamiAm1234
Bravo Žuti za Vrančića
AmarHZ
I Bosna kreče na daleki put i baklje se ore i baklje gore j***t še mo Finsku(Italiju)
Terminator
Izet Hajrović .Zaboravljen,momak u super formi.
Prle
Hajrovic je igrao samo oko 50% utakmica dinama u zadnjih nekoliko mjeseci... ne moze nikako za repku trenutno ali nadam se nekad uskoro.
roccobarocco
Gdje je Sanjin Prcić bando prevarantska!!
BiH_Suomi
Bit ce velika podrska i u Tampere.Sto nas ima u Finskoj kupili smo karte,idemo poderat Fince
Ako mislis da cemo lahko sa Fincima onda mogu reci zajebao si se, onda kad smo mi osvojili prvo mjesto u grupi ispred Austrije i Irske, Grcka je bila u grupi sa Finskom i Grcka od Finske je izgubila obje utakmice, jednu u Finskoj a drugu u Grckoj, ako izgubimo od Finske u Finskoj, a protiv Italije bit ce tesko u Torinu, onda slobodno mozemo reco dovidjenja EP. Gosotvanje BH u Finskoj nece biti obicna eskurzija jer Finska je mnogo napredovala u nogometu, nekako sam skeptik da u Finskoj mozemo pobijediti Fince, pogotovo kad se uzme u obzir da igramo bez Pjanica, pa ipak se treba nadati, ali nece biti lahko.
Prle
Jedino treba Zakarica izbaciti i staviti Prcica koji je standardan u Strasbourgu, ali ostalo sve ok. Svaka cast malom Kovacevicu na prvom pozivu.
ljoze01
jeko ba Prcic cuj prcic ahahahah, prvo ne igraju istu poziciju a drugo Zakaric je isto standardan u Partizanu i igra super
Jadnimi
Stručnjaci na klikxu izbacili Kodru
Koba84
Karina od igraca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti