Stanje stabilno, ali je novi zahvat bio neizbježan

Robert Prosinečki ponovo operisan

12

Komentari (12)

Seva1956
Nedaj se Robi.Pravom čovjeku i dragi Bog pmaže,pa će i tebi. Želim ti uspješan i brz oporavak.Biti ćeš ti nama akobogda dobro.
ibrahim51
Zelimo brzo ozdravljenje, i svakog dobra u zivotu. Dobri ljudi nikada ne mrze druge ljude ma ko oni bili. Kod covjeka se samo mogu mrziti djela.Molimo dragog Boga da nasem selektoru podari ozdravljenje.
Chupy
Valjda izadje na dobro, aBd. Dobar je to covjek prije svega. Nikada prije svega nije imao onu nasu dozu jebenog nacionalizma. Zelim ti da se oporavis i nastavis sa loslom kojega volis.
Chupy
Lapsus, poslom* kojega volis.
Raikkonen
Dobar je Robi jer kao normalan sportista i čovjek zna da vjera , nacija i politika nikad nije išlo zajedno niti će ići. Robi od srca brz oporavak ti žele normalni Bosanci i Hercegovci.
kikiriki
ROBI, ZELIM TI OD SRCA DOBAR OPORAVAK.
almir
jebali ga ćevapi i kajmak
Keno
Jadan Robi covjek se odma opet razbolio cim je saznao da ponovo igramo protiv grcke
ArminA
Nije ti komentar na mjestu,humor ti nije jaca strana .
kikiriki
Potpuno si u pravu,covjek ima dvije operacije a oni se sprdaju s`tim.
Keno
Naravno zelim mu brz oporavak i svo zdravlje svjeta, to stoji
Inel
ćevapi, pite ispod sača....kako ne bi puklo....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.