Prosinečkom, ipak, propao angažman

Ništa od novog posla

Prosinečkom, ipak, propao angažman

Admin Čaušević

Robert Prosinečki, ipak, neće preuzeti reprezentaciju Sjeverne Makedonije.

Srbijanski mediji su Prosinečkog danas najavili kao prvog kandidata za preuzimanje Sjeverne Makedonije te da je dogovor praktično postignut.

Međutim, informacije iz Skoplja govore da od toga nema ništa što je potvrdio i Muamed Sejdinini, predsjednik FS Makedonije.

"To su čiste špekulacije iz susjedstva. Ne pregovaramo ni s kim, imamo aktuelan dogovor sa Angelovskim. Pregovarat ćemo sa njim, pa ćemo onda rješiti",r ekao je Sejdinini.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Angelovski je odveo reprezentaciju Sjeverne Makedonije na prvo Evropsko prvenstvo i logično bi bilo da upravo on vodi selekciju na kontinentalnom takmičenju.

Top Komentari

user1602245913
Ko dovede Žutog za trenera taj nema dvije čiste u glavi.
6 0
user1583752673
Eno nasa repka je opet slobodna kandiduj se ko Mesa opet haha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti