Roberto Carlos se vraća u Real Madrid

Carlos u stručnom štabu Zidanea?

Roberto Carlos se vraća u Real Madrid

Endin Čaušević

Bivši fudbaler Real Madrida Roberto Carlos uskoro bi se mogao vratiti na Santiago Bernabeu.

Nekadašnji fudbaler kraljevskog kluba Roberto Carlos uskoro bi trebao početi raditi u kraljevskom klubu kao dio stručnog štaba Zinedinea Zidanea. 

"Za mene bi bila velika čast da radim u Real Madridu. Imao sam sastanak sa čelnicima kluba i uskoro bi trebalo sve biti poznato. Želim da učim od Zidanea i da mu pomažem na treninzima. Od njega se uvijek može mnogo naučiti", rekao je Carlos.

Prema pisanju španskih medija Carlos bi u prvom timu kraljevskog kluba trebao obavljati funkciju kondicionog trenera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Real će sa Zidaneom izgledati mnogo drugačije nego što je to bilo prethodnih sezona. On je rođen a bude lider i pravi je čovjek za ovaj posao", dodao je nekadašnji reprezentativac Brazila.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi