Roberto Carlos: Više sam puta spavao s Ronaldom nego s vlastitom ženom

Prijateljstvo koje traje skoro 30 godina

Roberto Carlos: Više sam puta spavao s Ronaldom nego s vlastitom ženom

Endin Čaušević

Legendarni brazilski fudbaler Roberto Carlos u zanimljivom intervjuu za portugalsku televiziju pričao je o vremenu u Real Madridu i otkrio je mnoge stvari.

Carlos je bio gost u emisiji legendarnog golmana Vitora Baije koji radi na jednoj od portugalskih emisija i pričao je o raznim dešavanjima iz svoje bogate karijere. Brazilac je najveći dio karijere proveo u Real Madridu s kojim je osvojio sve što je mogao.

Bio je u kraljevskom klubu na vrhuncu kada ih je vodio Vicente Del Bosque, ali i u teškim momentima kada su se treneri mijenjali kao na traciji.

Roberto Carlos je ostavio ogroman trag u dresu Real Madrida i bio je član generacije Galaktikosa. Priznao je da je bio u najboljem odnosu s sunarodnjakom Ronaldom s kojim je provodio mnogo vremena.

Carlos i Ronaldo upoznali su se još 1993. godine, te su dijelili svlačionici dugi niz godina u Real Madridu i reprezentaciji Brazila s kojom su postali prvaci svijeta 2002. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ronalda sam upoznao još 1993. godine i tada je počelo naše prijateljstvo. Uvijek smo bili cimeri u klubu i reprezentaciji. Mogu vam reći da sam više puta spavao s Ronaldom nego s vlastitom ženom", kroz smijeh je izjavio Carlos.

Roberto Carlos je u Real Madrid stigao na ljeto 1996. godine iz Intera i u klubu je proveo čak 11 godina, a onda je 2007. godine prešao u Fenerbahče. Carlos je karijeru okončao 2016. godine u dresu indijskog Delhi Dynamosa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Novibroj
Ovaj Ronaldo je **** zensko odnosno muskl Mislio da je zensko a ono zensko sa dickom auuu
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi