Italijanski nogometni savez spremio novi ugovor za Mancinija

Nakon dobrih rezultata

Italijanski nogometni savez spremio novi ugovor za Mancinija

E. Oštraković

Roberto Mancini radi sjajan posao kao trener Italije i zbog toga će biti nagrađen.

Mancini je oduševio sve u Italiji zbog posla koji obavlja, a selektor našeg sutrašnjeg rivala u Ligi nacija po svemu sudeći ostat će još nekoliko godina na vrhu Azzurra.

La Repubblica izvještava da je Nogometni savez Italije (FIGC) spremio novi ugovor za Mancinija kako bi on ostao i nakon Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. godine.

Italija sutra nastavlja s gostovanjem u Sarajevu protiv Bosne i Hercegovine u Ligi nacija i pobjedom će Azzurri ovjeriti prvo mjesto, a prethodno su bili besprijekorni u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi