Mancini ne odustaje od dolaska u Sarajevo: Selektor Italije se ponovo testirao

Jučer test bio pozitivan

Mancini ne odustaje od dolaska u Sarajevo: Selektor Italije se ponovo testirao

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra na Grbavici protiv Italije meč šestog kola Lige nacija.

Zmajevi sutra završavaju takmičenje u ovom izdanju Lige nacija u kojem se nismo baš proslavili, te smo iz Lige A ispali u Ligu B. Italijani u Sarajevo stižu po pobjedu jer se bore za prvo mjesto protiv Nizozemske koja igra protiv Poljske.

Baš kao i u našoj selekciji u ekipi Italije ima nekoliko slučajeva koronavirusa, a pozitivan je i selekor Roberto Mancini. On je propustio meč prije Poljske u nedjelju, ali se nada da će sutra voditi Azzurre u Sarajevu.

Italijani danas stižu u glavni grad naše zemlje, a La Gazzetta dello Sport je objavila da se Mancini rano jutros ponovo testirao. On je jučer bio pozitivan na testiranju, ali se jutros ponovo odlučio testirati jer se osjeća jako dobro.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ukoliko test bude negativan onda će Mancini imati dozvolu da se priključi ostatku ekipe u Sarajevo, te će doputovati privatnim avionom. Mancini u tom slučaju neće biti večeras na treningu svog tima, ali će ih voditi sutra s klupe ukoliko danas bude negativan na testiranju.

Top Komentari

dinass
Ovom ce nos bit ko rora od testiranja i samo da ne zaboravim da ****m Demidzicu picki mater i odoh ja, tataratira drugari..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi