Italijani pokazali šta nas sutra čeka na Grbavici pred sam početak utakmice

Niko ne pjeva himnu kao oni

Italijani pokazali šta nas sutra čeka na Grbavici pred sam početak utakmice

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra na Grbavici protiv Italije meč posljednjeg kola Lige nacija.

Zmajevi su prije dva dana poraženi u Nizozemskoj čime smo izgubili šanse da ostanemo u Ligi A. Od najjačeg ranga se opraštamo na Grbavici protiv Italije koja stiže po pobjedu jer se bori za prvo mjesto u grupi s Nizozemskom.

U prvom duelu smo sve iznenadili u Firenci kada smo osvojili bod, ali u odnosu na taj meč Zmajevi su itekako oslabljeni, te je jasno da su Azzurri sutra veliki favoriti u Sarajevu.

Italijani su u nedjelju na svom terenu pobijedili Poljsku sa 2:0, a koliko igračima ove selekcije znači igranje za nacionalni tim ponovo su pokazali tokom intoniranja himne.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Nevjerovatno je kako igrači Italije iz sveg glasa pjevaju himnu svoje države, a sigurno da će sutra Grbavicom odjekivati isti stihovi. Iako nema navijača na tribinama Italijani na ovaj način pokazuju kolika im je čast braniti boje ove zemlje.

Top Komentari

K79
Pa sta ce nasi ?! Mogu njakat samo iz svega glasa taman da upotpune ugodzaj sa igrom
6 0
SeoRusilac
Kod nas bi nakon svake tekme bi bila analiza o tome ko je pjevao himnu a ko nije, ko je držao ruku na srcu,a ko nije. Bolje što nemamo tekst.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi