Čovjek kojeg Barcelona silno želi na klupi: Zaista ne postoji ništa
Foto - EPA

Martinez sasvim jasan

Čovjek kojeg Barcelona silno želi na klupi: Zaista ne postoji ništa

M. Šljivak

Budućnost Ronalda Koemana na klupi Barcelone je pod velikim upitnikom.

Nizozemski stručnjak nalazi se na korak od otkaza, a najveći kandidat za novog trenera katalonskog kluba je aktuelni selektor Belgije Roberto Martinez.

Martinez je u izjavi za Eurosport istakao kako nema nikakvog kontakta sa Barcelonom.

"Ja kao nasljednik Ronalda Koemana? Zaista ne postoji nikakav kontakt da bih išta komentarisao. Uvijek postoje špekulacije i to je sasvim normalno u fudbalu", rekao je Martinez.

Ovaj 48-godišnji španski stručnjak trenersku karijeru je započeo 2007. godine na klupi Swanseaja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Potom je četiri godine radio u Wiganu, tri u Evertonu, da bi 2016. godine postao selektor Belgije.

Navodno je upravo on najveća želja Joana Laporte, ali je i najjeftinija opcija od svih jer njegova 'sloboda' od Fudbalskog saveza Belgije košta 1.8 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
ZASTO SUTIS SPORTSPORT-E ? CIME VAS JE VICO KUPIO ? VICO SUSPENDUJE PREDSJEDNIKE KLUBOVA ? DO KADA CETE BITI NIJEMI POSMATRACI JER VAM JE DAO DA PUTUJETE S REPKOM I GOSTOVAO U GARAZI ? I ZATO STO JE LAZOV OBECAO TRAVNJAKE I REFLEKTORE A SLAGAO ? VRIJEME JE DA SE PROGOVORI, OD LIGE JE NAPRAVIO BORAC MTEL LIGU.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi