Robertson: Možete gledati Messijeve klipove, ali šta to vrijedi?

Defanzivac Redsa pred okršaj s Barcom

Robertson: Možete gledati Messijeve klipove, ali šta to vrijedi?

E. Škorić

U srijedu od 21 sat igra se "finale prije finala", pošto se na Nou Campu sastaju Barcelona i Liverpool.

Ovaj polufinalni meč izaziva veliku pažnju, s obzirom da ove sezone i jedni i drugi igraju zaista sjajno i bit će šteta što neko mora da ispadne prije finala.

Jedan od standardnih igrača Liverpoola Andrew Robertson svjestan je da će biti teško protiv Messija.

"Ne mislim da je potrebno pripremati se drugačije u odnosu na bilo koju drugu utakmicu. Naravno, igrate protiv boljih igrača nego inače, Messi je svakako najbolji igrač svijeta. Možete da gledate video klipove, mada ne znam da li to išta može da pomogne", kazao je defanzivac Redsa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svi moramo da se pripremimo za Lea, jer ga ima svuda po terenu. Kada ga gledate, čas je na metu štopera, vraća se po loptu duboko na svoju polovinu, najviše je desno, ali spremiću se i pokušati da mu ne dozvolim da previše bude u mojoj zoni. Znam da će ići direktno na nas, sve je u tome kako ćemo se braniti", jasan je Robertson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi