Robijaši danas slave 31. rođendan
Jedna od najbrojnijih navijačkih skupina u BiH danas slavi svoj 31. rođendan

Uvijek odani svome klubu

Robijaši danas slave 31. rođendan

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Najvatreniji navijači NK Čelik, popularni "Robijaši" danas slave svoj 31. rođendan.

Na današnji dan prije 31 godinu osnovana je navijačka skupina "Robijaši", koja tako već dugi niz godina prati svoj Čelik.

I nije važno da li kod kuće ili pak na strani, najvatreniji navijači su uvijek uz Čelik i tako će biti u budućnosti.

Osim po svom vatrenom navijanju, ova navijačka grupa poznata je i po svom humanitarnom radu.

Učestvovali su u velikom broju humanitarnih akcija, prilikom velikih poplava koje su 2014. godine pogodile našu zemlju, bili su među prvima koji su pritekli u pomoć ugroženim. Treba istaći i da su 2010. godine, Robijaši dali krv za nastradale navijače Sarajeva, koji su imali saobraćajnu nesreću kod Žepča, kada su krenuli da bodre svoj klub u Gradačac.

Osim fudbalskog, bodre i ostale klubove iz Zenice, a mnogo puta su bili i velika podrška našim nacionalnim selekcijama kada su svoje susrete igrali u Zenici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vjerovatno će navijači Čelika svoj rođendan proslaviti u narednoj domaćoj utakmici, kada će 1. decembra na Bilinom polju dočekati Borac iz Banjaluke.

Sretan rođendan "Robijaši"!

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

NAPOLI
Sretan rođendan Vidim ovde samo Tuzlaci cestitaju
2 1
Eod
Robija do groba!!!!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi