Navijači Čelika slave veliki jubilej, a igračima i stručnom štabu koji su večeras došli uveličati rođendan poručili su da sutra žele srce na terenu i pobjedu

Navijači Čelika za sutra najavili spektakl na tribinama

Robijaši slave 30. rođendan, kapiten Salčinović im poručio da je njihova ljubav prava i iskrena

Navijači Čelika, popularni "Robijaši" ovih dana slave veliki jubilej 30. godina svoga postojanja. S tim u vezi večeras je u jednom zeničkom objektu održano svojevrsno zagrijavanje za sutra, odnosno za utakmicu između Čelika i Mladosti, koja se sutra igra na Bilinom polju.

Navijači Čelika poznata su navijačka skupina u regiji, a svoj veliki jubilej večeras su proslavili uz koncert zeničkih rock grupa. Na samom ulazu svi oni koji su došli večeras mogli su kupiti nove šalove i majice "Robijaša". Među par stotina najvjernijih navijača večeras su se našli i oni zbog koji navijači i dolaze na stadione, igrači nogometnog kluba Čelik, predvođeni trenerom Adnanom Ornekom stigli su iz karantina da upotpune jubilej svoje navijačke skupine.

Pored trenera Örneka, tu su još bili nogometaši: Salčinović, Dilaver, Grahovac, Ružić, Bevab, Nikolić i Dedić. Nakon nekoliko uvodnih pjesama, mikrofon u ruke uzeo je kapiten kluba Fenan Salčinović, koji je u svome govoru istakao da su navijači jedini čija je ljubav prema klubu prava i koja nije krnjava. Zahvalio im se na podršci sve ove godine, te im poručio da će igrači sutra dati sve od sebe kako bi pobijedili Mladost i upotpunili rođendansko slavlje.

Nakon toga igrači Čelika napustili su salu, te se vratili u karantin, dok su navijači Čelika nastavili svoj dernek, "Robijaši" sutra spremaju spektakl na tribinama, tako da nas očekuje sigurno jedna svečana atmosfera, a nadamo se i dobra utakmica u komšijskom derbiju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emir
Robijo sretan rodjendan
26 7
milivoje
Fenan u paklu gudre hehehehehehe
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi