Bakljada navijača Čelika

Robijaši u 60. minuti "zapalili" Bilino polje

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika večeras su imali veliku podršku s tribina Bilinog polja.

Nakon skoro tri godine popularni "Robijaši" su se vratili u svoj dom, a večeras su protiv Zrinjskog pokazali zašto su nedostajali našem nogometu. Nema mnogo stadiona u Premijer ligi i navijačkih skupina, koji se mogu pohvaliti s takvom lojalnosti i ljubavi prema klubu.

Nakon što su "otrgli" klub iz ralja politike, te usvijili novi Statut, klub je počeo da funkcioniše kako je i uvijek trebao. Zdrav klub na zdravim temeljima mamac je za publiku, večeras su najvatreniji pokazali koliko su se zaista zaželjeli Bilinog polja, derbi utakmica i navijanja.

Kako područje Balkana i navijačke skupine ne mogu bez koreografije i bakljade, tako je večeras bilo i u Zenici. Domaći navijači su velikom bakljadom u 60.minuti prekinuli utakmicu na nekoliko minuta, oni su večeras u pravom smislu proslavili povratak na tribine. Istina da je zapaljen veliki broj baklji, ali nijedna nije uletila u teren što se može pohvaliti. Na kraju utakmice navijači i jedne i druge ekipe ispratili su svoje igrače aplauzom i zajedničkim navijanjem, što je najveća pobjeda večerašnje utakmice. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije