Osuđeni silovatelj Robinho objavio fotografiju sa nasmijanom suprugom uz citat iz Biblije

Za sada izbjegao zatvorsku kaznu

Osuđeni silovatelj Robinho objavio fotografiju sa nasmijanom suprugom uz citat iz Biblije

Edmir Škorić
Teme:

Bivši brazilski reprezentativac Robinho već dugi niz godina izbjegava zatvorsku kaznuo iako je osuđen na devet godina zbog sulovanja.

Robinho je osuđen još 2013. godine dok je igrao za Milan da je silovao jednu djevojku u noćnom klubu. Nakon dugogodišnjeg suđenja, Brazilcu je određeno devet godina zatvora.

Međutim, i prije nego što je cijeli proces počeo Robinho je već pobjegao. Prvo je igrao u Turskoj, a nakon toga je u potpunosti napustio Evropu i vratio se u Brazil koji već nekoliko godina uopšte nije napuštao.

Iako su Italijani tražili od brazilskih vlasti da izruče Robinha, oni su to odbili.

Robinho je nekada važio za jednog od najboljih igrača svijeta. Njegove čarolije na terenu dizale su publiku na noge, ali reputaciju je nekadašnja zvijezda brazilskog nogometaša uništila zbog silovanja koje se desilo 2013. godine u Milanu.

Oglasi

Iako je poricao da je imao išta s djevojkom snimci jasno pokazuju da je Robinho silovao djevojku dok je ova bila potpuno pijana.

"Spavao sam s njom, zadovoljila me oralno i otišao sam. Ostatak ekipe je ostao tu. Kamera me neće uhvatiti s ostatkom grupe", riječi su Robinha koji je potom ušao i u raspravu s jednim od prijatelja.

"Ko god da ju je silovao je sada u Brazilu. Ja nisam, ti nisi, nema šanse da nam išta mogu", govori Robinho prijatelju koju mu potom govori da je vidio da djevojci stavlja penis u usta, na što brazilski nogometaš dodaje kako to nije ništa.

No, Robinho unatoč svemu danas živi sretno ili se barem tako čini na osnovu fotografije koju je objavio. Ove je srijede podijelio biblijsku poslovicu kao način da izjavi ljubav svojoj ženi, Vivian Guglielmetti, s kojom se bio rastao 2011. godine, samo dvije godine nakon vjenčanja, ali su se opet pronašli.

"Ko nađe ženu, nađe sreću: dobio je blagoslov od Boga, Gospodina”, napisao je bivši nogometaš na Instagramu.

Ovo nije prvi put da koristi tu poslovicu kako bi pokazao svoju strast prema svojoj ženi. Bivši igrač ima još najmanje dvije objave, jednu iz 2019. i drugu iz 2021., s istim tekstom.

Čini se da je veza Robinha s Vivian preživjela osudu za silovanje i suočila se s drugim poteškoćama, kao što je njihova rastava 2011. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi