Oglasila se žena kojoj je Robinho uništio život: "Nikakva presuda ne može spriječiti bol"
Foto - Pexells

Silovana Albanka konačno izašla u javnost

Oglasila se žena kojoj je Robinho uništio život: "Nikakva presuda ne može spriječiti bol"

M. Šljivak
Teme:

Sud u Milanu potvrdio je prije nekoliko dana zatvorsku kaznu od devet godina nekadašnjem brazilskom fudbaleru Robinhu.

Robinho je s još nekoliko prijatelja osuđen zbog silovanja 23-godišnje Albanke u milanskom noćnom klubu, a koje se desilo 2013. godine.

Njemu je ova kazna potvrđena, a Italija traži način da nekadašnji fudbaler kaznu odsluži u Brazilu.

Nakon presude oglasila se i žrtva silovanja koja je poslala poruku svim žrtvama.

"Nemojte se bojati napadača. Na jednog lošeg uvijek postoji deset dobrih ljudi koji su spremni da vam pomognu", rekla je nesretna djevojka i nastavlja priču:

"Nikakva presuda ne može nadomjestiti patnju i bol, niti možeš biti osoba koja si bila ranije. Ali, možeš biti korisna za druge žene. Žrtva sutra može biti vaša majka, kćerka, prijatelj, brat".

Na kraju je zaključila.

"Samo prijave mogu spriječiti nove slučajeve kao što je moj".

Top Komentari

Mele
Ti se smrkala sa njima do zore u nocnom klubu, nevinasce si bas. rokala se i bilo ti dobro, sve besplatno, pokloni, novac, a sad bi i odstetu jos za uzivanje sto si imala sa njima.
12 3
user1622267171
Ona kao i sve starlete, zaletila se. Kad je vidjela da ona za njega nije bila ništa drugo nego potrošna roba, hajmo prijaviti silovanje. Ne kažem da se ne desavaju silovanja i agresivno ponašanje muškarca na suprot žene al ne u slučaju poznatih il manje poznatih fudbalera, danas svaki iole poznat fudbaler može imati žena k'o šeik. Ista stvar sa onom trebom i Ronaldom. Sportski pozdrav
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi