Robinho van terena mjesec dana

Burno u AC Milanu

Robinho van terena mjesec dana

Nova sezona u Seriji A je tek počela, a viceprvak Italije već ima problema sa povredama nekih od najbitnijih igrača.

Brazilac Robinho zamijenjen je pred sami kraj utakmice sa Sampdorijom, koju je njegova ekipa izgubila sa minimalnih 0:1. Nakon dodatnih pretraga utvrđeno je da se radi o jakom istegnuću bedrenog mišića kod ovog napadača.

 

Trener Massimiliano Allegri će se zbog toga morati snaći i bez svog ponajboljeg igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Treba još nagalsiti da je Milan krenuo u završnu ofanzivu što se pojačanja tiče. Danas je zvanično u klub stigao mladi napadač Caena, M'Baye Niang, a tokom dana je također u klub stigao i nekadašnji napadač Barcelone, Bojan Krkić.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.