Rođenim bi mnogi pozavidjeli na atmosferi, pokazuje to i Pršešova šala sa 203 cm "malim" Mulićem

Velež se priprema na Kupresu

Rođenim bi mnogi pozavidjeli na atmosferi, pokazuje to i Pršešova šala sa 203 cm "malim" Mulićem

A. Čaušević

Velež već neko vrijeme boravi na Kupresu gdje se izabranici Feđe Dudića pripremaju za start nove sezone u kojoj će nastojati igrati vrlo važnu ulogu u Premijer ligi. 

Iako su protekih dana ekipu uzdrmale povrede Seida Behrama i Dine Hasanovića, među Rođenim vlada odlična atmosfera na kojoj bi mnogi pozavidjeli.

Među novim igračima koji su stigli u mostarski klub se nalazi i Fejsal Mulić koji se očigledno brzo prilagodio i stekao dobre odnose s novim timskim kolegama.

U prilog tome ide zajednička šala Omara Pršeša kojeg je 203 cm visokog Mulića fotografisao iz ugla da izgleda kao da mu je ruka u ravni sa stubom rasvjete u pozadini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veznjak je uz to stavi i opis "Mali Fejsal Mulić", a srbijanski fudbaler je ovu zezanciju prihvatio vrlo dobro.

Inače, Mulićeva avantaru u Veležu je počela pogotkom. Ovaj 25-godišnjak je bio jedan od strijelaca u pobjedi na Tuzla Cityjem rezultatom 3:0.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Imam osjećaj da ce ovaj fejsal biti najbolji napadač lige
7 6
starmac
Tako je Rođeni.Nikad šale na odmet.Bravo Fejsa i Prša.M.U.S.V.D.G
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije