Rodgers na surov način odbio Schwainija

"Ne treba mi pojačanje koje ne može trčati"

Rodgers na surov način odbio Schwainija

Njemački fudbaler i bivši reprezentativac ove zemlje Bastian Schweinsteiger nalazi se u veoma teškoj situaciji.

Nakon što ga je otpisao portugalski stručnjak Jose Mourinho, Schweinsteiger ima velikih problema u pronalasku novog kluba.

Posljednji tim koji se spominjao kao moguća nova destinacija za ovog fudbalera je Celtic, ali je novi trener ove ekipe Brendan Rodgers odlučio da okonča te špekulacije i to na surov način.

"Ne trebaju mi pojačanja koja ne mogu trčati. Mislim da smo kupili nekoliko veoma dobrih talentaa koji mogu oduševiti navijači. Za mene nikada nije važno ime fudbalera. Ali, naravno, ako je igrač poznat i još može da igra, onda je to odlično", rekao je Rodgers.

Obzirom da mu je još jedan transfer propao, Schwaini ima još jako malo vremena da pronađe novi klub prije kraja prelaznog roka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi