Rodgers nakon poraza na Gibraltaru: Nije sramota!

Trener škotskog Celtica

Rodgers nakon poraza na Gibraltaru: Nije sramota!

Fudbaleri Celtica na veliko iznenađenje doživjeli su poraz na Gibraltaru u 2. pretkolu Evropske lige. 

Slavni škotski klub je u prvoj utakmici poražen sa  minimalnih 1:0 od Lincoln Red Impsa, međutim zbog debakla previše ne brine trener Brendan Rodgers koji smatra da poraz na Gibraltaru nije sramota za njegovu momčad.

"Morat ćemo se malo više potruditi u uzvratu. Vidio sam dovoljno, kreirali smo dovoljno prilika i vjerujem da neće biti problema u uzvratu", kazao je Brendan Rodgers nakon utakmice i potom nastavio:

"Rezultat je razočaravajuće, a mnogo faktora je za to. Nismo uspjeli iskoristiti svoje prilike, oni svoju jedinu jesu. Ovaj poraz moramo shvatiti kao grupa, nastaviti raditi i onda dobro odgovoriti u sljedećoj utakmici. Ovo nije sramota. Ne brinite, riješit ćemo sve u uzvratu", poručio je trener Celtica. 

Inače, Rodgersu je sinoćnja utakmica bila ujedno službeni debi na klupi Celtica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi