Rodgers nakon prekida niza od osam pobjeda: Trebamo pritisnuti restart

Trener Leicestera

Rodgers nakon prekida niza od osam pobjeda: Trebamo pritisnuti restart

Fudbaleri Leicestera jučer su prekinuli niz od osam uzastopnih pobjeda u Premiershipu.

Popularne Lisice odigrale su samo 1:1 na domaćem terenu proitv Norwicha koji se nalazi u opasnoj zoni, a njihov trener Brendan Rodgers nakon meča kaže da tim sada treba pritisnuti tipku za restart.

"Uzeli smo bod i to je to. Moramo da gledamo unaprijed. Kad si u seriji od osam pobjeda onda vjeruješ da ćeš slaviti u svakom meču, ali to ne ide tako. Sad moramo da pritisnemo dugme za restart", kazao je Rodgers i dodao:

"Kad igrate kod kuće uvijek želite trijumf. Igrači su pokazali sjajan mentalitet. Norwich je bolje počeo i zasluženo poveo, ali smo mi u drugom poluvremenu bili znatno bolji".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, osim Leicestera, seriju je prekinuo i napadač Jamie Vardy. On je prije ovog meča na osam uzastopnih utakmica bio strijelac i jurio je vlastiti rekord od 11 utakmica.

Leicester je sada posustao i kada govorimo o eventualnoj borbi za titulu jer ima čak 10 bodova manje od prvoplasiranog Liverpoola.

Top Komentari

Arnel925
Imam neki osjecaj da ce ovaj Rodgers pomrsiti racune Neverpoolu
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi