Defanzivac sutra potpisuje za Plave

Rodin i Željezničar dogovorili saradnju

5

Komentari (5)

Novak Profilćić
željo sakuplja odpad zrinjskog ...
EmirTM87
pa vi godinama zivite od naseg otpada..
Balija
Ko to? Biblija, Todorovic, Filipovic, Piric, Jakovljevic, Barisic? Jedino ako ti zivit znaci Bekric i Stanic sto upisu 2 nastupa po sezoni
KokoKiki
Sigurno kako da ne, ne racunajuci Bekrica i Stanica, otpatke komsija da ne spominjem, sto je najsmjesnije jeste da ste i vi ubrzo svatili da su otpaci a doveli ste ih kao mega giga pojačanja, i sta kazes Željo skuplja otpatke zrinjskog?
Balija
Trampa Sarajevo - Sloboda - Zrinjskog je jasna i vidljiva, a zna se i zbog koga. Al dobro u nasoj ligi svakako igraci mjenjaju klubove kao carape, pa to nije nista cudno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti