Roditelj je roditelj: Chicharito zaplakao nakon očevih riječi

Novi igrač LA Galaxyja

Roditelj je roditelj: Chicharito zaplakao nakon očevih riječi

A. Čaušević

Karijeri Javiera Hernandeza na evropskom tlu je došao kraj. Meksički napadač je prije nekoliko dana zvanično potpisao za LA Galaxy. 

Prije zvaničnog potpisa ugovora Hernandez je svojim roditeljima saopštio da je odlučio da se vrati iz Evrope, a njegovom ocu je to posebno teško palo.

Chicarito je ocu kazao da je ovo početak njegovog odlaska u penziju, nakon čega mu je otac ponovio da nije tako, poslije čeka je uslijedilo ubjeđivanje da njegov roditelji pogledaju pozitivnu stranu svega.

Prilikom razgovora 31-godišnji golgeter nije uspio da se suzdrži te je uplakanog glasa saopštio roditeljima da je njegov "evropski san" završen.

Meksički reprezentativac je 2010. godine stigao u Manchester United iz Chivasa za 7.5 miliona eura. Osim za Crvene đavole igrao je za Real, Bayer, West Ham i Sevillu.

Top Komentari

Saimai1316
Hehe i takav ozbiljan razgovor,tako emotivan on dopustio da ga neko snima i online postavi,,
2 0
CrvenaLegija1
Ma vratit ce se on ko Ibrahimović za godinu,dvije
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi