Roditelji dobili otkaz jer im je sin izabrao Kosovo

Pakao u porodici mladog fudbalera

Roditelji dobili otkaz jer im je sin izabrao Kosovo

Ilija Ivić postao je prvi Srbin koji će nastupati za fudbalsku reprezentaciju Kosova.

Radi se o fudbaleru koji ima samo 17 godina i koji igra u Albaniji za Flamurtari, a kako je nedavno potpisao i prvi profesionalni ugovor, prepoznali su na Kosovu da bi mogao biti zalog za budućnost.

Kosovari su fudbaleru rođenom u Prištini uputili poziv za U19 selekciju, koji je ovaj prvi put odbio, da bi se u međuvremenu pokajao i promijenio mišljenje.

"Da, dio mene se kaje, ali u ovom momentu je za moju karijeru veoma važno da budem reprezentativac", pravdao se Ivić.

Znao je Ivić da će njegova odluka izazvati brojne reakcije, ali vjerovatno ni slutio nije da će koštati posla njegove roditelje. Njegovoj majci koja je radila kao službenica u općini i ocu koji je bio nastavnik uručen je otkaz.

Vijest je potvrdio i Flamurtari za koji igra Ivić, navodeći, između ostalog, da ih je informacija "veoma zabrinula".

Top Komentari

Rajvosa2019
Sta’s jarane to je njihov nivo - mene vise nista necudi
14 0
IXI
Dobili otkaz kao što je Jamajka priznala tzv. Kosovo. Obična propaganga.
0 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi