Rodoč slavio na turniru Ultrasa

Viđena velika borba

Rodoč slavio na turniru Ultrasa

Trijumfom ekipe Rodoča završeno je 13-to izdanje malonogometnog turnira "Volim te bola" koji tradicionalno organizira Klub navijača Ultras Zrinjski Mostar.

Oni su u finalu nakon preokreta savladali ekipu Ortiješa s 3:2 i domogli se pobjedničkog pehara.

Izuzetno zanimljivo je bilo tijelom cijelog dana jer se igrala nokaut faza. Viđeno je dosta velike borbe ali i kvalitetnog nogometa a na kraju je zasluženo slavila momčad Rodoča.

Odigrana je i revijalna utakmica između veterana HŠK Zrinjski i KN Ultras koja je završena s miroljubivih 3:3 a za Zrinjski su nastupale i klupske legende poput Tihomira Skoke, Marija Ivankovića i Kreše Kordića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MisterX
A socijalna distanca? A hebena korona?
3 5
MisterX
Moze turnir sa navijacima, ali ne moze Premier liga nikako?
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi