Rodriguez i zvanično u Milanu

Potpisao ugovor

Rodriguez i zvanično u Milanu

E. Škorić

Ricardo Rodriguez od danas je i zvanično novi igrač AC Milana.

Rodriguez je od ranije najavljivan u Milanu i navijači slavnog kluba sa San Sira konačno mogu da odahnu, pošto je Švicarac danas obukao crveno-crni dres.

Italijanski klub je potvrdio dolazak Rodrigueza, koji je potpisao ugovor na četiri godine, a Milan je navodno Wolfsburgu za njegove usluge platio 18 miliona eura, što ne predstavlja problem novom vodstvu kluba.

Prije Rodrigueza u Milan su stigli Matteo Musacchio iz Villarreala i Franck Kessie iz Atalante. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nekadašnji igrač Zuricha igra na poziciji lijevog beka i za nacionalni tim Švicarske je sakupio 43 nastupa uz jedan gol, dok je u dresu Wolfsburga igrao 149 utakmica, u kojima je postigao 15 golova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi