Rodriguez samo lakše povrijeđen

Pokazali medicinski pregledi

Rodriguez samo lakše povrijeđen

James Rodriguez doživio je povredu na utakmici između Kolumbije i Perua (1:1).

Fudbaler Real Madrida je krenuo na loptu, a protivnički igrač oštro je ušao u duel s visoko podignutom nogom i to prema njegovom lijevom koljenu.

Iako se u tom trenutku činilo da je 'nešto otišlo', Rodrigez je dobro prošao i medicinski pregled je pokazao da se radi o povredi lakše prirode. 

"Bio je to šok za koljeno, ali nema bojazni. Vidjet ćemo kako će James napredovati, ali sve je u redu", rekao je Carlos Ulloa, liječnik kolumbijske reprezentacije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rodriguez će tako najvjerovatnije propustiti sljedeću utakmicu Real Madrida protiv Espanyola, koja je na rasporedu u subotu.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.